Érdekességek mindenkinek

Érdekes kérdések,felvetése, megtárgyalása. Olyan érdekességek, amik nemcsak hétköznapi embereket foglalkoztatnak.

Friss topikok

Archívum

Aki kicsit is járatos az internet világában, talán hallott már FreddyD-ről és a munkásságáról ! :) Tevékenysége már bő 3 évre nyúlik vissza. Rossz  vagy enyhén szólva rossz játékokat tesztel és kis videókon bemutatja nekünk, hogy lehetőség szerint kerüljük ezen borzadályokat! 

Erőt, időt, idegeket és állóképességet nem sajnálva, lelkiismeretesen készít el minden egyes epizódot! Eme nagyszerű ember tiszteletére jómagam is kipróbáltam azt a játékot, amiből az első videóját készítette! Tényleg hatalmas türelem kell hozzá, ennyi idegesítő bug meg csalás... Igaz nagyon is az a mondás, hogy a tapasztalatokból tanul legjobban az ember. Most már át tudom érezni azt, milyen folyamatok zajlódhatnak le benne ennyi fusztráló baki , és hiba közepette.

Tehát a játék végét felvettem és FreddyD tiszteletére Főhősünk is leönt a garatra kb. 12 doboz sört és pár üveg vodkát meg még nem tudom mit! :)

 

Üdv mindenkinek! :)

Címkék: pc leszámolás rossz játékok mesterlövész ittas freddyd

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eredekessegek.blog.hu/api/trackback/id/tr942203415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása